Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Somriga Rabarbermuffins

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Välj ekologiska och närodlade varor så är detta ett recept på lättgjorda och miljövänliga muffins som samtidigt är ljuvligt goda!

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. 2. Vispa rumsvarmt smör och socker. Tillsätt sedan ett ägg i taget under omrörning.
  3. 3. Blanda först samman vetemjöl, bakpulver och vaniljsocker innan mjölblandingen blandas ner tillsammans med smör och socker.
  4. 4. Blanda rabarbern med lite socker i en skål och vänd tillsist i rabarbern i smeten.
  5. 5. Fördela smeten i 20 formar.
  6. 6. Grädda muffinsen i ca 15 min. Tänk på att de jäser mycket.
  7. 7. Servera!

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • pialag 23 juni 2010

    Underbart goda muffins. Smakar verkligen sommar!

  • Yvon 22 maj 2011

    Bakade dessa idag, riktit goda.=) Hittade precis samma recept som Simones rabarbermuffins på nätet.

  • raggarmorsan 3 juni 2011

    Super goda! Nära på godast dagen efter... tack!

  • fmalina 4 juli 2011

    Superenkla och göra och dessutom jättegoda!

  • Roskerstin 18 september 2011

    Jättegoda och saftiga jag hade även i 1 tsk kardemumma och det blev pricken över i:et. Sedan är detta en dubblett samma ligger inne som 'Simones rabarbermuffins' här på MK. Vet inte vem som kom först.

  • Roskerstin 18 september 2011

    Oj det blev fel, här på MK heter dubbletten av detta recept 'Sofias smarriga rabarbermuffins' Sorry!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.