X

Soppa barn recept

Laddar...
Din sökning gav 157 träffar
Barnens tacosoppa

Efter rester av en tacokväll blev det, tro det eller ej, lite tacoköttfärs över. Av det blev det en soppa som barnen gillade lika mycket som tacosen!

Nikkaluokta soppa

Otroligt matig och god. Den serverades på mitt jobb. Hade aldrig hört talas om den förut, men den kommer göras fler gånger uppskattas av både barn och vuxnaSpenatsoppa med ägg & bacon

Spenatsoppa tyckte jag inte var någon höjdare när jag var barn...men den den här spenatsoppan med ägg och bacon skulle jag ha gillat... Har man tillgång till färska brännässlor kan man gärna ersätta ..


Tobbes krämiga rotfruktssoppa

Matig, nyttig och god soppa med rotfrukter som kålrot, morot, rotselleri och sötpotatis. Dessutom klimatvänlig med svenska goda rotfrukter. Till och med barn tycker om den här soppan. Egentligen bo..


Purjo- och potatissoppa med röda ..

Purjo- och potatissoppa med röda linser och korvslantar En värmande, nyttig soppa behövs så här års.Det är inte bara hälsosam och lättsam mat, utan går även snabbt att laga. Man kan dessutom välja ri..


Supergod nudelsoppa

De flesta barn älskar nudelsoppa. Enkel att göra och rolig att äta. Min bekantskap med denna ganska simpla rätt var under Asienresorna i slutet på 80-talet – som frukost. När man tröttnat på stekta äg..
Laxminestronesoppa

Den här resepten är en av mina bästa soppor som fungerar både för krångliga gourmeälskare och även gräsna barn. Den är kalorisnål eftersom de ända Fettet består av greve mjukost - vilket är 7% fetthal..