Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Man tager vad man haver...typ. Allt passar i en soppa. Perfekt för rester, eller grönsaker som börjar bli tråkiga i svalen. Suverän med vitlöksbaguette till. Sonen Filips idé

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs lök och vitlök i olja. Späd med buljong. Lägg i det med längst koktid först. Rester från frys eller grönsaker från frys behöver inte tinas först. Fyll på soppan eftersom.
  2. Krydda med peppar (vit, svart eller citron) och örter (timjan gärna)
  3. Andra förslag: * kycklingrester, brutna spagetti och gröna ärter * linser, rest av köttfärssås, palsternacka

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • anmawa 4 oktober 2009

    En perfekt soppgrund som mina tonåringar gillade. Jag hade färdig köttfärsås som jag pyttsade i med bönor och mer vitlök och morot. Tack för ett bra recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.