Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sorbe med juice och mousserande vin

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Superenkel och jättegod efterrätt som passar perfekt för nyår eller andra festliga middagar!

Ingredienser

Instruktioner

Lägg en kula sorbe i ett glas. Häll på 1 dl tranbärsjuice. Sila över 1 dl apelsinjuice med en sked så att det skiktar sig. (Detta fungerade inte för mig denna gång men det kanske går bättre för er) Fyll upp glaset med mousserande vin.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • jalapeno82 3 januari 2011

    Gjorde denna som "efterrätt" till nyår, eftersom jag kommit underfund med att folk orkar inte äta en stabbig efterätt efter all mat... så oftast har efterätten blivit glömd, eller inte orkats äta. Men nu gjorde jag denna, och det blev en succé! Denna var läskande och god, och jag kan helt klart tänka mig att göra den till midsommar oxå! Tack för en bra recept!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.