Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Souvlaki grillspett

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 4 timmar
Skriv ut

Låter gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i tärningar och lägg dem i en skål. Blanda marinadens alla ingredienser. Marinera köttet i 2-3 timmar. Skär grönsakerna i lagom stora bitar och trä både dem och köttet på grillspetten. Lägg sedan spetten på grillen och pensla då och då med marinaden. Servera dem tillsammans med grillade oliver, pepperoni och pitabröd eller rostat bröd med några droppar olivolja.
  2. Tips: Gör gärna spett med med Kalamataoliver och grilla, enkelt och gott! Till detta passar tillbehör som tzatziki, marinerade oliver och halloumiost, pepperoni.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.