Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Souvlaki med fetaostpotatis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En Medelhavsinspirerad potatissallad med fetaost smakar härligt tillsammans med grillade lammspett.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa och skär köttet i ca 2x2 cm stora bitar. Blanda olivolja, citron, vitlök, oregano och dill. Vänd ner köttet och låt marinera i minst 2 timmar.
  2. Trä upp köttet på spett. Grilla runtom över glöd. Salta och peppra.
  3. Gör salladen genom att tvätta potatisen och koka den mjuk i lättsaltat vatten. Låt kallna. Dela potatisen i grova bitar.
  4. Mixa mandel, vitlök, dill, citron, olivolja, salt och peppar. Blanda potatis och dressing. Kärna ur och strimla chilin. Vänd ner chili, smulad fetaost och halverade tomater vid servering.
  5. Servera spetten med den goda potatissalladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.