Det här är en verklig fest för fiskälskare - du virar in tunna laxskivor i milda spättafiléer och låter rulladerna försiktigt koka i vitt vin i ugnen.
Instruktioner
- Skala och hacka löken. Rensa och hacka champinjonerna. Pressa lite citron över spättafiléerna, salta och peppra och strö 1 msk av dillen över filéerna.
- Dela laxskivorna, lägg en halv laxskiva på varje filé och rulla ihop. Fräs lök och champinjoner i matfett ca 5 minuter och fördela blandningen på ett ugnssäkert fat.
- Placera fiskrulladerna på fatet, häll över vin och täck med aluminiumfolie. Koka sedan i ugnen i 200 grader, ca 20 minuter.
- Häll av spadet i en kastrull, rör ut maizenamjölet i lite vatten och red av spadet. Låt såsen koka på svag värme under omrörning. Tillsätt crème fraiche, koka upp och häll såsen över fisken. Garnera med resten av dillen.
- Servera med kokt potatis.
Publicerat den
3 december 2007
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
jag gjorde denna rätten i helgen och den blev mycket uppskattad. Kommer att göra den flera gånger hälsningar trattisen