Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabblagad supergod fiskgratäng

Ingredienser

Instruktioner

  1. 225 grader ca 12 min
  2. Lägg fisken som tegelpannor på ett smort fat/form, bred champinjonkrämen över.
  3. Krydda och vispa grädden häll över fisken, in i ugnen.
  4. Kan serveras med ris, men rekomenderar pressad potatis och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • berggrenskan 20 april 2009

    Har gjort en liknade rätt som denna flera ggr. Koka fisken först i lite buljong och vitt vin. Gör en champinjonbechamel, slå över fisken och gratinera i ugn. Servera med svart kaviar, pressad potatis och en grönsallad. Tycker nog den blir ännu godare då champinjoncremen blandas ut i såsen bättre.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.