Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spätta med soltorkad tomat

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det är roligt när något så snabbt och lättlagat är så himla gott. Har du inga små ugnsfasta formar, använder du en vanlig gratängform.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Bottna en smord ugnsfast form eller små smorda skålar med färsk spenat.
  3. Fördela spätta, grädde och strimlad tomat över spenaten.
  4. Baka i 15 minuter i ugn. Kolla att tomaterna inte blir brända, täck i så fall med folie.
  5. Servera med pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.