Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spagetti Carbonara

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Min version av Carbonara som alltid är lika go'!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att hälla lite olivolja i en stekpanna, fräs upp bacon på inte allt för hög värme (så att den blir lagom knaprigt), blanda i pressad vitlök och peppar. Under tiden kan du koka spagetti enligt förpackningen.
  2. När din bacon är tillräckligt knaprigt för din smak, sänkt värmen ytterliga och mixa in crème fraiche och vispgrädden tillsammans med salladslöken.
  3. Servera ovanpå den (färsk) kokade spagettin med lite parmessan och en äggula.
  4. Bon appetit.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.