- Serverar: 4 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Enkel och bra vardagsmat, snabblagad och lätt att variera med olika tillbehör
Instruktioner
- Koka spaghettin i rikligt med lättsaltat vatten. Spola den hastigt med kallt vatten och lägg tillbaks den i kastrullen. Rör i en klick smör eller margarin och krydda med lite muskot.
- Hacka äggvita och gula var för sig och skär paprikan i lövtunna ringar.
Bräck baconet så att det blir frasigt och vackert brunt.
- Lägg upp spaghettin på varmt serveringsfat med baconskivorna i en hög mitt på.
Strö på hackat ägg och lägg på paprikaringarna.
- Gott att servera till:
En grönsallad med tomat och gurka. Riven ost och tomatketchup.
Publicerat den
15 maj 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
detta låter jätte gott...tack så mkt =D