Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spagetti med salami, oliver och solroskärnor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Snabbt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka spagettin enligt anvisningar på förpackningen.
  2. Ta av skinnet från salamin. Skär den i skivor, dela skivorna på mitten. Fräs skivorna i lite olja i en stekgryta.
  3. Dela, kärna ur och skiva paprikorna. Låt dem fräsa med salamin, krydda med 1/2 tsk timjan.
  4. Dela körsbärstomaterna.
  5. När 5 minuter återstår av pastakoket, avsluta tillagningen av salamigrytan genom att tillsätta saften från 1/2 citron, 1 dl grädde, oliver och tomathalvor. Smaka av med salt, peppar och timjan.
  6. Servera den nykokta spagettin med salamisåsen. Strö 1 msk solroskärnor över varje portion.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.