Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spagetti räkonara

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Du vet hur man tillagar spagetti carbonara? Då är det bara att byta fläsket mot norska räkor så kan du laga spagetti Räkonara. Lätt som en plätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka spagettin enligt anvisningar på paketet.
  2. Blanda gräddmjölk och äggulor, riven parmesan, fint hackad gul lök, en halv klyfta pressad vitlök, salt och rikligt med svartpeppar i en stor skål.
  3. Hacka räkorna grovt. Blanda räkröran med den kokta spagettin.
  4. Häll tillbaka blandningen i spagettikastrullen. Värm pastan tills den börjar bli krämig. Klipp lite ruccola över pastan. Klar att servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.