Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spaghetti Carbonara

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt, enkelt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Vispa ägg, grädde och hälften av osten skummigt. Skär skinkan eller baconen i små tärningar och finhacka löken och vitlöken. Fräs skinkan eller baconen, löken och vitlöken i en stekpanna.
  3. Häll av kokvattnet och häll ner spagettin i stekpannan. Ta stekpannan från värmen och häll i äggblandningen. Rör snabbt ner den i pastan. Äggen får inte stelna. Avsluta med finhackad persilja, om ni vill.
  4. Lägg upp på serveringsfat eller servera direkt ur stekpannan. Mal rikligt med svartpeppar över pastan, och strö över resten av osten. Servera genast!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.