Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spaghetti med räkor, tomat och getost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God husmann eller bjudrätt i en stor pastaskål...häll då på såsen strax innan serveringen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina räkorna.
  2. Skär bort eventuella kanter på getosten och smula den, ställ åt sidan så länge.
  3. Skala och finhacka vitlöken.
  4. Halvera tomaterna.
  5. Koka spaghettin i saltat vatten enligt anvisningarna. OBS! Spara 1 dl av kokvattnet.
  6. Fräs vitlöken på mycket svag värme i olivoljan i cirka 2 minuter utan att den får färg.
  7. Tillsätt tomater och örter.
  8. Häll på cirka 1 dl av kokvattnet från pastan och låt det puttra ihop i cirka 1 minut.
  9. Blanda såsen med pastan.
  10. Smaka av med salt och svartpeppar.
  11. Strö över räkor, getost och pinjenötter precis innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.