Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spaghetti med rökt fisk (Båtmat)

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Som en ljummen pastasallad blir den här rätten med varmrökt fisk som sik eller lax i huvudrollen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka pepparfrukterna, vitlöksklyftorna och knipplökarna. Hetta upp olivolja i en stekpanna och fräs det hackade tillsammans med rivet citronskal ca 2 minuter på medelvärme.
  2. Koka spaghettin och häll av vattnet. Blanda ned den frästa lökblandningen och blanda om väl. Vänd ned bitar av fisk och ruccolablad. Garnera med kapris och ev extra chili.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.