Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spaghetti peperoncino

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En lättlagad rätt med mycket smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka spaghettin i en stor kastrull med lättsaltat vatten.
  2. Medan spaghettin kokar värmer du upp olivojan i en djup stekpanna tillsammans med vitlök, chili, ansjovis och persilja. Var försiktig så det inte bränns.
  3. När spaghettin kokat al dente häller du bort vattnet och lägger pastan i en stor skål. Tillsätt de uppvärmda ingredienserna från stekpannan och blanda i parmesanosten. Blanda om och servera genast!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.