- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
En enkel rätt att göra om du har spaghetti över och lagom till fredagskvällen med något gott att dricka till.......
Instruktioner
- Klipp den kokta spaghettin i mindre bitar. Vispa samman creme fraiche, mjölk och vetemjöl. Tillsätt äggen, den rivna osten samt kryddorna. Rör till en slät smet.
- Strimla baconet (spara några skivor till dekoration och tärna tomaterna. Blanda ner bacon, tomater, salvia och spaghetti i smeten. Häll den i en smord rund form med löstagbar kant.
- Grädda tårtan i mitten av ugnen (225 grader) 30-40 minuter, tills äggstanningen har stelnat. Knaperstek resten av baconskivona och garnera med dem, en kvist salvia och ev. några halverade cocktailtomater. Servera med en god sallad.
Publicerat den
13 maj 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Vilken kul idé!!! Det här ska jag prova...och sonen kommer att bli överlycklig. 2 favoriter i 1 : Spagetthi OCH tårta *S*
Har nu testat detta och det fick mer än väl godkänt. Jag garnerade hela kalaset med inte bara bacon utan även rivna morötter, tomat och oliver för att piffa upp det hela. Hoppas det är okej att jag även laddade upp en bild på resultatet.... Cittaprazama
Ska prova den verkar god ,ovanlig! Kram SEA