Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spansk fläskgryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En smakrik gryta med ingredienser som man oftast har hemma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i små grytbitar. Bryn köttet i omgångar i en stekpanna och lägg över det i en gryta.
  2. Salta och krydda med angivna kryddor. Häll över buljongen och låt grytan sjuda i 15minuter.
  3. Skölj och skiva champinjoner. Skär tomate, paprika och baconet i strimlor.
  4. Fräs grönsakerna och baconet i stekpannan och lägg ner det tillsammans med tomaterna i grytan.
  5. Tillsätt grädden och sojan och låt allt bli varmt. Strö över oliverna och servera med ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Cassiopeya 30 november 2010

    Missade champinjonerna men det gjorde inget, god ändå! Nästa gång gör jag på fläskfilé istället, så blir det ännu godare. Bra vardagsmat, snabb och enkel och god :D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.