- Serverar: 4 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
En smakrik gryta med ingredienser som man oftast har hemma.
Instruktioner
- Skär köttet i små grytbitar. Bryn köttet i omgångar i en stekpanna och lägg över det i en gryta.
- Salta och krydda med angivna kryddor. Häll över buljongen och låt grytan sjuda i 15minuter.
- Skölj och skiva champinjoner. Skär tomate, paprika och baconet i strimlor.
- Fräs grönsakerna och baconet i stekpannan och lägg ner det tillsammans med tomaterna i grytan.
- Tillsätt grädden och sojan och låt allt bli varmt. Strö över oliverna och servera med ris.
Publicerat den
19 augusti 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Missade champinjonerna men det gjorde inget, god ändå! Nästa gång gör jag på fläskfilé istället, så blir det ännu godare. Bra vardagsmat, snabb och enkel och god :D