Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spansk potatisomelett (smal variant)

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

I traditionell spansk omelett ingår en ganska stor mängd olivolja, men det kan minskas till ett minimum, särskilt om man har en fettsnål stekpanna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek potatis och lök i oljan i en stekpanna på ganska svag värme tills potatisen börjar bli mjuk. Lägg i paprikan och låt den fräsa med.
  2. Vispa ihop ägg, vatten, salt och peppar. Häll det över grönsakerna i pannan. Stick och lyft i smeten så att omeletten gräddas jämnt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.