Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spansk tortilla med chorizotopping

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gärna för bättre smak: Stark chorizo

Ingredienser

Instruktioner

Skiva potatisen och skala och skiva löken. Stek löken mjuk i olja i medelhet panna. Den ska inte ta färg. Tillsätt potatisen och stek ytterligare några minuter. Salta och peppra. Vispa äggen lätt och slå dem över potatisen i pannan. Stek tills ägget börjar stanna, vänd sedan med hjälp av en stor tallrik och stek ytterligare ett par minuter. Stek under tiden den skivade korven till fin färg i het panna, tillsätt paprikan och stek ett par minuter och rör till sist i spenaten, som bara ska slakna i pannan. Smaka av. Skär tortillan i tårtbitar och servera med det kryddiga korvfräset.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.