Instruktioner
Stek kycklingen runt om i en större gryta eller panna. Stek baconbitar och korvarna och lägg dem tillsammans med kycklingen. Häll på mer olivolja om det behövs och lägg i den hackade löken och vitlöken i grytan, sänk värmen och slå i riset som skall fräsa en stund. Lägg sedan i tomaterna, saffran, buljongtärningar och kryddor och späd hela tiden med vattnet. Grytan skall hela tiden vara simmig. Stek under tiden de hela räkorna med skal i en annan panna, pressa gärna över lite vitlök, det doftar så gott. Värm upp musslorna i sitt eget spad i en annan gryta. När grytan med riset har kokat i ca 15 minuter är det dags att lägga tillbaka kycklingen, baconet och korvarna och låta dessa koka med och dela med sig av sin smak. Låt allt småputtra ca 10-15 minuter. Servera i en vid gryta och garnerna med räkor, musslor, havskräftor, oliver och citronklyftor. Servera med vitt bröd och ett riktigt tungt spanskt vin.