Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spareribs & cole slaw

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott grillat med god sallad till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman sirap, soja, vinäger, olja, vatten, aprikosmarmelad och senapspulver till marinaden.
  2. Pensla revbenen med marinaden och låt stå minst 1 timme i kylskåp innan de grillas.
  3. Grilla i ca 10 minuter på varje sida.
  4. Coleslaw: Rör samman majonnäs, sirap, citronsaft, ingefära och svartpeppar. Blanda i vitkålen. Ställ i kylskåp till serveringen

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Claristar 10 mars 2010

    Vad många mumsiga recept du har. Ska absolut testa detta till vårens första grillkväll.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.