Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sparris Cappuccino på Norbert Lang´s vis

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Jag har förmånen att känna Norbert och har vid ett par tillfällen praktiserat med honom vid olika gästabud. Den här startern är bland det godaste man kan göra med sparris. Tänk bara på att det är en "liten" förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Skär sparrisen i bitar och fräs i smör. Häll i grädden mjölk och vatten så att det täcker sparrisen. Koka till mjukt. Riktigt mjuk. Häll i spenaten. Mixa i blender till slät soppa. Tillsätt parmesan eller västerbottenost. Smaka av med salt, socker och vitpeppar. Skumma mjölken och lägg skummet ovanpå soppan. Avluta med lite riv av muskot.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.