Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sparris med pinjenötter

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

enkel och god förrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa sparrisarna och låt koka i lättsaltat vatten 2-5 minuter beroende på tjocklek.
  2. Blanda citron och vatten, pressa ner vitlöken. Rosta nötterna i en torr stekpanna någon minut lägg upp sparrisarna på ett fat, skeda över vitlöksblandningen. Salta och peppra och strö slutligen över nötterna
  3. Garnera med persilja
  4. Gott att servera toast till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Mae288 15 maj 2008

    Detta blev så himla gott. Enkelt och fräscht. Jag serverade med riven parmesanost.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.