Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sparris med äggdip

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Perfekt på påskbuffén.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ost och hackade ägg, spara en äggula. Späd med gräddfil till en dip. Krydda.
  2. Lägg fyllningen i en spritspåse utan tyll och spritsa en klick i varje snapsglas. Ställ några stjälkar sparris i varje glas.
  3. Toppa med smulad äggula. Sätt en tunn klyfta citron på kanten av varje glas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.