Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sparris och kycklingfyllda crêps

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Crêps tillhör inte de maträtter som vi dukar fram alltför ofta. Vilket är synd för det är gott och kan varieras

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med crêpsen; blanda 1 dl mjöl och 1 dl mjök i en bunke, rör ner saltet. Smält matfett i en stekpanna eller crêpsjärn. Rör ner ägg och smält matfett i mjölblandningen. Tillsätt restan av mjölken och vispa till en slät smet. Häll ett tunt lager smet i stekpannan. Grädda bara ena sidan. Lägg upp crêpsen på rad. Lägg på varje crêps två sparrisar, en strimla tunt skivat kycklingkött. lite fint strimlad paprika och lite riven ost. Rulla samman varje crêps, lägg i en eldfast form och strö över resten av osten. Gratinera 5-6 minuter. Servera med grönsallad.
  2. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.