Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sparrispannacotta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Passar som förrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken fint och fräs den mjuk i en stekpanna med smör. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter.
  2. Bryt bort nedersta delen på sparrisen och skär av sparrisknoppen som sparas till garnering. Hacka resten av sparrisen. Koka upp grädden tillsammans med den hackade sparrisen. Krydda med salt och peppar och lägg i löken.
  3. Ta upp gelatinbladen och låt dem smälta i grädden. Fördela i portionsglas och låt stå kallt i 4 timmar för att stelna.
  4. Garnera med räkor, lättkokta sparrisknoppar och persilja.
  5. Lycka till! Smaklig måltid

Kommentarer (1)

  • jorgend 21 maj 2010

    Här kommer ett recept på pannacotta.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.