Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sparrissoppa med bubbel

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här sparrissoppan innehåller mousserande vin, därav namnet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka lök och vitlök. Dela sparrisen i bitar. Spara knopparna till garnering.
  2. Fräs lök, vitlök och sparris i smör. Späd med vatten och fond och koka i 10 minuter. Mixa soppan slät. Tillsätt grädde och koka upp. Smaka av med salt och peppar. Lägg i knopparna och låt dem bli varma. Ös upp i tallrikar och häll i mousserande vin, gärna vid bordet.
  3. Linda parmaskinkan runt grissinipinnarna och servera till soppan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.