Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenat- och ädelostsoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Potatissoppan blir både nytta och nöje med färska spenatblad i generösa bitar och krämig ädelost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Grovhacka spenaten. Skala och skiva potatisen. Skala och hacka löken.
  2. Fräs potatisen och löken i smör i en kastrull. Tillsätt vatten, peppar och buljongtärningar och låt koka ca 15 min. Vispa eller mixa sönder potatisen och löken. Tillsätt spenaten, mjölken och grädden. Låt koka upp. Smula i osten och låt den smälta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.