Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenat- och fetaostpaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Snabb, vegetarisk paj!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop pajdegen snabbt. Lägg degen i platsfolie och låt vila i kylskåpet i 30 min.
  2. Skala löken och vitlöken. Hacka, pressa och lägg i den varma stekpannan med lite smör. Fräs vitlök, lök och spenat , krydda med salt och peppar.
  3. Tärna fetaosten.
  4. Knåda ut pajdegen i pajformen, pensla med lite ägg på botten så håller den sig frasig och torr. Förgrädda i 10 min i ugnen på 225 grader.
  5. Vispa ihop ägg och mjölk ev. lite salt och peppar i en skål.
  6. Ta ut pajformen ur ugnen. Häll i spenatblandningen, fetaost, äggstanningen och riv över parmesan efter tycke och smak.
  7. Grädda i ca 30 min på 225 grader.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • saragu 30 mars 2010

    lätt att göra o super god, Tack :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.