Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenat- och fetaostpiroger

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En enkel och god rätt som funkar bra när som helst tycker jag...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Blanda spenat, lök, ett ägg och fetaost i en bunke. Smaksätt med peppar.
  3. Halvera smördegsplattorna. Fördela fetaostblandningen på plattornas mitt och vik i hop. Tryck till kanterna med en gaffel. Pensla pirogerna med en gaffel. Pensla pirogerna med ett uppvispat ägg och grädda dem gyllenbruna i ugnen, ca 10 minuter. Servera pirogerna med sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • nilha 23 oktober 2009

    Inte jätte spännande mat men bra om man, som jag, behöver göra åt lite i kyl och frys. Det står inget om att man ska kavla smördegen men eftersom man nästan inte får plats med något på varje ruta annars så kavlade jag ut plattorna lite. Däremot tog det inte 10 minuter i ugnen utan närmare 25-30 innan de var fina i färgen och inte degiga längre!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.