Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenat- och fetapaj

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mjöl, kesella och margarin till en smulig massa, tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg. Tryck ut degen i en pajform.
  2. Lägg spenaten i en kastrull och låt den tina på svag värme. Låt spenaten rinna av och och kläm ur vattnet.
  3. Pressa vitlöken direkt i spenaten, tillsätt salt och peppar. Strimla tomaterna och oliverna. Fördela spenaten på pajdegen, lägg på tomaterna och oliverna, smula över fetaosten. Vispa ihop äggen och mjölk och häll det över pajen. Grädda mitt i ugnen på 200 grader i ca 35 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.