Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenat- och kycklingomelett

 
Skriv ut

Rakt ner i pannan! Enkelt och bekvämt!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175 grader.
  2. Koka potatisen, nästan färdiga, låt svalna.
  3. Förväll bladspenaten hastigt och kyl i kallt vatten, pressa ut vattnet.
  4. Tärna potatisen och hacka löken, fräs i matfett med spenaten och kycklingen.
  5. Blanda ägg,vispgrädde, riven ost, salt och peppar. Tillsätt övriga ingredienser.
  6. Grädda omeletten snabbt på spisen.
  7. Sätt in den i ugnen i ca 10 min. Toppa omeletten med grovt hackad gräslök. Servera med sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.