Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenat & kikärtsbiffar med curry.

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 1 timme 10 minuter
Skriv ut

Supergoda och nyttiga vegetariska biffar med härlig smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj av kikärtorna i ett durkslag och låt dem rinna av en stund.
  2. Mixa kikärtorna till en slät färs. Blanda ner spenat, hackad gul lök och pressade vitlöksklyftor.
  3. Tillsätt sedan mjölk, ägg, majsstärkelse och alla kryddor. Blanda väl.
  4. Forma till medelstora biffar och stek i smör ca.3-4 min på varje sida.
  5. Servera med ris, sallad och en god yoghurtsås efter tycke.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Sussilo56 6 april 2014

    Mycket goda biffar! 👍 Vi åt Tabbuleh och en kall vitlöks- och persiljesås till.

  • Buspippi 22 oktober 2014

    De blev goda men jag kunde inte göra efter receptet för då hade det blivit som en soppa. Hade i ett ägg men uteslöt mjölken helt och ett ägg. Så gillar vi inte curry så vi uteslöt det med. Tack för receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.