Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenat med kassler i ugn

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Väldigt god rätt. Använd även den kalla såsen till grillat kött på sommaren.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg spenaten i botten av en eldfast form, går att byta ut mot te x broccoli. Lägg den brynta kasslern över. Blanda crème fraiche, pressad vitlök, salt och peppar och slå över kasslern. Skär ädelosten i tärningar och strö över (eller blanda i om ni vill ha en god grillsås) Sedan i i ugnen i 20 minuter i 200 graders ugnsvärme.
  2. Servera med klyftpotatis och grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.