Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenatbakad laxfilé

 
Skriv ut

Ugnsbakad lax med topping av spenat och färskost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 200°
  2. Lägg laxen på en plåt med bakplåtspapper. Fräs spenaten hastigt i smör och rör i färskost. Salta och peppra.
  3. Krydda laxen med salt och peppar och klicka på spenaten. Strö över valnötter och baka i ugn i 20 minuter.
  4. Lycka till! smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.