Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenatgratäng med fetaost & rökt lax

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

GI-recept från Ulrika Davidsson & Ola Lauritszon.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ihop ägg, fetaost, crème fraiche, hackad spenat, salt och peppar i en skål. Häll i en smord form. Dekorera med rödlök och svarta oliver. Kör in i ugnen (225 grader) i 20 minuter. Servera med rökt lax och lite blandsallad och pinjenötter. Klart!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.