Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenatlasange

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Gott med en vegetarisk lasange. Enkla och få ingredienser - tillagat på lite mer än en halvtimme. Och så gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Tina spenaten i en kastrull, blanda ner grädden och koka under omröring några minuter. Blanda sedan ner keson och salta och peppra.
  3. Varva färska lasagneplattor, spenat-grädd-kesosås med svamp och ost. Avsluta översta lagret med både såsen, svampen och osten.
  4. Grädda i mitten av ugnen i cirka 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.