Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenatomelett

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Gott och lätt.

Ingredienser

Instruktioner

Skölj färsk spenat eller tina den frysta. Finhacka löken. Fräs den mjuk i lite av smöret i en kastrull på svag värme. lägg i spenat och låt den fräsa ett par minuter. Smaksätt med salt. Vispa ihop ägg, vatten och lite salt. Grädda omelettsmeten i smör i en liten stekpanna på medelstark värme. Rör i smeten under tiden så omeletten blir krämig. När omeletten har fin färg på undersidan, lägg på spenaten, vik omeletten dubbel och stjälp upp den. Servera tomater till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.