Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenatpannacotta med löjrom

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegott som förrätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt gelatinet ligga i kallt vatten ca 5 min. Koka upp grädden i en kastrull. Ta det från värmen.
  2. Lyft upp gelatinet och rör ner det i grädden så att det smälter. Pressa vattnet ur spenaten. Rör ner spenat, crème fraiche, salt, peppar och lökpulver, smaka av. Häll smeten i 4 små glas. Låt stelna i kylen minst 4 tim.
  3. Garnera med löjrom och dillvippor precis innan serveringen. Bjud gärna en bit rostad bröd till. Smaklig spis!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Vivi39 9 januari 2014

    Jättegod förrätt! Lite annorlunda då Pannacotta oftast används som efterrätt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.