Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenatpasta med ägg

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Krämig sås med spenat och hackat ägg toppar den nykokta pastan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Hårdkoka äggen.
  3. Skölj och strimla purjolöken. Hacka spenaten grovt. Fräs purjolök och spenat i smör i en kastrull. Rör i crème fraiche och krydda med salt och peppar. Låt det koka någon minut.
  4. Skala och hacka äggen.
  5. Blanda den kokta pastan med spenatröran.
  6. Lägg upp i djupa tallrikar och strö över ägghacket.
  7. Tips! Strö gärna över lite parmesanost. Krydda lite extra med vitlök och chili. Lägg gärna till muskot i spenaten.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • puntella 13 maj 2009

    Stekte spenaten i vitlöksolja (hade ingen purjolök). Blev riktigt gott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.