Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenatpastarullar med ostsås

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Mycket god och lättlagad vegetarisk pastarätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Fyllning: Tina spenaten. Skala och hacka schalottenlök och vitlök. Fräs lök, vitlök och spenat i en stekpanna med matfettet tills vätskan kokat in. Låt svalna och blanda med keso. Lägg ett par skedar av fyllningen på varje lasagneplatta och rulla ihop från kortsidan. Dela rullarna och lägg över dem med skarven nedåt i en smorda ugnsfasta formar.
  3. Ostsås: Vispa samman mjölk och mjöl i en kastrull. Koka upp och låt sjuda i 3 minuter under omrörning. Tillsätt 1 dl av osten och låt den smälta i såsen. Smaka av med salt och peppar. Fördela såsen över pastarullarna. Strö över resten av osten och gratinera mitt i ugnen i ca 20 minuter. Servera med en blandad sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.