- Serverar: 6 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Gott, nyttigt och enkelt att ta med sig på picknick sommar som vinter.
Instruktioner
- Klä en långpanna med smörpapper, (smörj ev. papperet lite).
Hacka löken och fräs den lätt "genomskinlig" . Tillsätt spenaten och koka på hög värme tills vätskan absorberats.
Ta av kastrullen och rör i persiljan. Smaka av med salt, peppar och muskot. Svalna.
- Vispa ägg + nypa salt tills de ser "krämiga" ut. Vänd ner spenat/lök blandningen och grahamsmjölet. Häll i långpannan.
Grädda i 200 grader 10-12 min.
Vänd upp på ett smörpapper och rulla som en rulltårta.
- Blanda keso och gräslök ( dill, persilja om du föredrar det).
Rulla ut rullen, bred på kesoblandningen och rulla ihop igen.
- Skär i skivor och njut.
Publicerat den
21 februari 2010
Liknande recept
Skriv kommentar