Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

spenatrullad

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Gott, nyttigt och enkelt att ta med sig på picknick sommar som vinter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klä en långpanna med smörpapper, (smörj ev. papperet lite). Hacka löken och fräs den lätt "genomskinlig" . Tillsätt spenaten och koka på hög värme tills vätskan absorberats. Ta av kastrullen och rör i persiljan. Smaka av med salt, peppar och muskot. Svalna.
  2. Vispa ägg + nypa salt tills de ser "krämiga" ut. Vänd ner spenat/lök blandningen och grahamsmjölet. Häll i långpannan. Grädda i 200 grader 10-12 min. Vänd upp på ett smörpapper och rulla som en rulltårta.
  3. Blanda keso och gräslök ( dill, persilja om du föredrar det). Rulla ut rullen, bred på kesoblandningen och rulla ihop igen.
  4. Skär i skivor och njut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.