Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenatrulle med svamp

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Julbordets favorit eller till påskbuffé. Är även god som lunch/middag tillsammans med köttbullar eller liknande och tomatsallad.

Ingredienser

Instruktioner

Börja med att göra svampstuvning. Låt den svalna. Sätt ugnen på 175 grader. Hacka spenaten grovt. Tillsätt äggulor, salt och peppar. Vispa upp äggvitorna och vänd ner dem i spenatblandningen. Bred ut smeten på en bakplåt med bakplåtspapper. Grädda i 10-15 minuter. Tag ut och låt svalna. Vänd upp och ned. Tag loss bakplåtspappret. Lägg på den kalla svampstuvningen. Rulla ihop som en rulltårta. Servera till julbordets kallskurna eller köttbullar. Den är godast ljummen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.