Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenatsoppa med gräslök

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Jättegod och lättlagad. Allas favorit.

Ingredienser

Instruktioner

Koka äggen. Skala och skär dem i halvor. Tina spenaten o värm upp lite på spisen Tillsätt smör och hackad gräslök. Pudra på vetemjöl och häll på vattnet. Smula i buljongtärningarna och låt soppan koka ca 10 minuter under lock. Rör i grädden i soppan. Smaka av med salt, peppar och riven muskot.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • matmammansfavoriter 5 maj 2011

    Om man byter ut spenat mot nässlor och tar bort gräslöken, så får man en helt "ny" soppa!!

  • missQ 31 oktober 2011

    Spenatsoppa är ju gott och detta var ett bra recept, men den var inte något utöver det vanliga utan helt enkelt en bra vardagssoppa.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.