Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenatsoppa med vitlök, bacon och ägghalvor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Mycket god soppa som passar bra till lunch på helgen :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina spenaten. Skala, hacka och fräs den gula löken i smör i en kastrull. Pressa sedan ner vitlöksklyftan. Tillsätt mjölken, grädden, buljongtärningen och spenaten. Låt detta koka upp och småputtra 5 - 10 minuter.
  2. När detta är gjort ska soppan mixas, med stasvmixer, matberedare eller liknande. Smaka sedan av med salt och peppar.
  3. Strimla och stek baconet knaprigt. Koka äggen (ca. 6 - 7 minuter för hårdkokta ägg). Skala och dela äggen och servera soppan ihop med dessa och baconet.
  4. Smaklig måltid :)

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Helvina 15 januari 2014

    TACK för ett jättebra recept - underbart god soppa! En femma från oss.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.