Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenatstuvade köttbullar med rotsaker

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Aldrig provat.

Ingredienser

Instruktioner

Skala potatisen och koka den i 20-30 min.Skala rotsakerna och skär dom i robusta bitar.Blanchera i saltat vatten i 5-7 min.Häll av vattnet och kyl rotfrukterna snabbt så de inte blir överkokta. Stek samtidigt köttbullarna tills de fått fin yta.Koka upp mjölk och matlagningsgrädde, salta, peppra och red av med maizena. Rör ner senap och äppelcider.Blanda sedan ner potatis, rotsaker och den sköljda spenaten.Lägg köttbullarna i stuvningen och rör om försiktigt.Sen är det bara att servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.