Spets på tårta recept

Laddar...
Din sökning gav 13 träffar
Påsktårta

Denna påsktårta gjorde jag förra året, tyckte det kunde vara lite roligt för ungarna om tårtan var en kyckling...... Det är inte alls så svårt bara man ritar ut en mall på papper eller kartong som ma..
Fladdermuskaka med läskigt god gl..

Den tionde muffinsen var ingen muffin, utan en hel sockerkaka i form av en fladdermus med mycket "blod" inuti. Också denna form är från English Shop i Göteborg och tillhör min kära kompis/granne/provs..


Smörgåstårta
Smörgåstårta

Den här receptet lärde jag mig för flera år sedan när jag praktiserade som kallskänka på ett bageri. Det var stor åtgång på just den här smörgåstårtan. Blir bäst om den får stå till sig över natten in..


Bröllopstårta med rosor
Bröllopstårta med rosor

Den stora tårtan räcker till 50 små bitar. Vill man servera mer tårta kan man baka ytterligare 1 tårta i endast en våning. Ta halva receptet och följ anvisningarna för den största tårtan. Utse gärna e..

Skrivet av Inaktiv-Medlem
för över 2 månader sedan
Läs recept


Plommonpaj
Plommonpaj

Mycket god paj som passar perfekt att göra på exempelvis bondplommon - du vet, de där små, blå och väldigt söta plommonen. Yummy!


Pytontårta
Pytontårta

Vem vågar hugga tänderna i denna giftgröna, livsfarliga ringlande orm som förmodligen smakar... otroligt gott :)


Fin apelsintårta
Fin apelsintårta

Med apelsingul kräm på tunna mandelbottnar och garnering av syltat apelsinskal gör du en verkligt god tårta. Bjud tårtan till kaffe eller som dessert med färska bär eller frukt och en liten gräddklick..